Cookie and privacy policy

On this page you can read about our cookie- and privacy policy.

Cookies

INFORMATION OM COOKIES PÅ VORES HJEMMESIDE

En cookie er en lille tekstfil, som er downloadet og gemt på din computer, når du åbner et websted. Dette er en standardteknologi, som anvendes de fleste stedet. Formålet med cookies er at forenkle og forbedre browsingoplevelsen for vores gæster samt give os statistik, der tillader os at udvikle og forbedre vores hjemmeside.

Nogle cookies er såkalte “session cookies”. Disse slettes efter hver session; det vil sige, når du lukker din browser. Andre cookies er “faste” eller såkaldte “vedvarende cookies”. Disse bliver ikke slettet efter sessionen, men har en udløbsdato. Permanente cookies kan typisk indeholde oplysninger om godkendelse, gemte kurve og menupræferencer. Dette giver mulighed for, at fremtidige besøg på hjemmesiden vil være hurtigere og mere tilpassede.

Vi bemærker, at cookies er nødvendige at bruge, hvis du handler på vores hjemmeside. Hvis du slukker cookies, mister du adgang til flere funktioner på vores hjemmeside. Det betyder blandt andet, at du ikke vil have mulighed for at registrere dig eller handle. Ved at surfe på vores hjemmeside accepterer du, at vi kan placere cookies i din browser .

Vi bruger følgende cookies:

JSESSIONID

JSESSIONID er en standard Java-cookie, der gør det muligt for web-serveren at forbedre din online-oplevelse ved at huske dine handlinger og valg af sider.

Dette er en session-cookie, som slettes, når du lukker din browser.

_utma , _utmb , _utmc , _utmz

For at analysere trafikken på vores hjemmeside, bruger vi disse “Google Analytics cookies”. De indsamler data til at give statistikker, der hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Vi indsamler disse oplysninger på en måde, der ikke identificerer nogen. Vi prøver ikke at finde identiteten af dem, der besøger vores hjemmeside, og vi forbinder ingen data indsamlet fra denne hjemmeside med personligt identificerbare oplysninger fra andre kilder.

Cookieinfo

“CookieInfo” er en cookie, som bruges til at skjule informations-pop-up for dem af jer, der har trykket “Luk”.

Dette er en “vedvarende cookie”, der slettes efter 90 dage.

Deaktiver og slet cookies

I alle browsere kan du beslutte, om du vil acceptere cookies automatisk eller ej. Du har også muligheder for at slette cookies, når du vil.

Privatlivspolitik

PERSONDATAFORORDNINGEN FOR SHP AS OG SHP AB

Behandlingsansvarlig

Daglig leder Jon Magne Soløy er på vegne af SHP AS og SHP AB behandlingsansvarlig for selskabets behandling af personoplysninger.

Personoplysninger, som lagres

Vi lagrer følgende personoplysninger om vores kunder:

  • Kunder, der booker billetter: Navn, adresse, telefonnummer og e-mai. Vi lagrer yderligere, hvilke produkter du har købt.
  • Nyhedsbrevskunder: Vi lagrer kun din e-mailadresse, og hvad du klikker på.
  • Tidio live chat: Denne hjemmeside bruger Tidio. Tidio er en chatfplatform, der forbinder brugerne med Sew Nordics kundesupport. Vi indsamler kun e-mails og navne med brugernes samtykke for at kunne starte chatten. Beskederne og de data, der udveksles, gemmes i Tidio-applikationen. 
    Sew Nordic anvender ikke disse beskeder eller data udover til at følge op på brugernes spørgsmål og henvendelser. Dine personoplysninger behandles og overføres i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning. 

Formål med behandlingen

Vi behandler oplysningerne for at have helt styr på deltagerlisten og hvilke bookinger, der er blevet foretaget i forb. med mad, kurser, overnatning etc. til Sew Nordic-eventet.

For nyhedsbrevskunder benytter vi også oplysningerne til at kunne give dig information og tilbud.

Grundlaget for behandlingen

Information om navn, adresse, telefon, e-mail etc. benyttes for at opfylde købsaftalen. Grundlaget for denne behandling er persondataforordningen artikel Art 6 (b).

Hvis du har givet samtykke til det, benyttes oplysningerne også til at give dig information, tilbud og service i forbindelse med din tilmeldelse af nyhedsbrev eller ved dit køb via e-mail, telefon eller SMS. Grundlaget for denne behandling er fortrolighedserklæring Art 6 (a). Du kan når som helst takke nej til at modtage disse informationer fra os

Hvis du har givet samtykke til det, benyttes købshistorik og adfærdsmønster til at give anbefalinger og reklame specielt tilpasset kunden. Grundlaget for denne behandling er persondataforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst annullere dit samtykke til denne anvendelse.

Indhentning af personoplysninger

Vi lagrer de personlige oplysninger, du har oplyst på vores hjemmeside i forbindelse med dit køb eller tilmelding af nyhedsbrev.

Vi lagrer også de personoplysninger, du har angivet til vores ansatte i forbindelse med dit køb.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at give dig den bedste kundeoplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikation kræver, at vi informerer vores besøgende om brugen af cookies. Læs mere om brug af cookies under Cookies.

Offentliggørelse af oplysninger til tredjepart

Vi vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive personlige oplysninger til andre, medmindre vi er lovligt forpligtet til at gøre det. Undtagelser kan være tidspunkter, hvor speditøren for levering af bestilte varer eller forhandler, hvis du har kontaktet os direkte uden at gå igennem dette.

Sletning af personoplysninger

Information, vi efter bogføringsloven er forpligtet til at bevare, vil blive gemt i op til fem år, i henhold til de lovmæssige krav. Vi gemmer data, indtil du specifikt anmoder om at blive slettet.

Justitssekretærens rettigheder

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med Personoplysninger Act og gældende regler. Det anbefales, at du muligvis kræver adgang til og flytning af dine personlige oplysninger samt korrigering eller sletning af oplysninger.

Det kan appelleres til Datatilsynet for behandling i strid med reglerne.

Oplysninger om sikkerhed

Vi sikrer dine personlige oplysninger ved både fysisk og virtuel adgang og adgangskontrol. Der opbevares intet lokalt på maskiner.

Eventuelle henvendelser om, hvilke oplysninger der er registreret, rettelse og sletning kan sendes skriftligt til webshop@shp-as.no.